Så "American Idol" den gang Adam Lambert var med, og synes bare han sang helt fantastisk hver eneste gang! Elskede den måde han lavede sangene om til hans egen version, og den måde han sang på, og den tunge som fløj ud af munden på ham hver gang han skreg på den der fede måde! Heppede på ham lige fra jeg så ham i auditionen, og synes klart han skulle have vundet.
-Synes specielt disse to sange, var helt fantastiske fra hans side!

Synes det var helt fortryllende da han sang denne, blev vild med sangen efter jeg hørte ham synge den, og hørte den faktisk hele tiden på det tidspunkt.
Der er så delte meninger om denne sang, men jeg synes nu den er meget bedre end den originale, som Johnny Cash synger. Elsker den måde han lavede den om på, og troede faktisk det var denne dur han ville lave musik når han begyndte selv.
Så blev han så kendt og kunne godt lide hans sang "Whataya Want From Me", men regnede nu ikke med at det var sådan noget musik han ville lave, men fair nok, det kom vel næste gang! Synes så det gik ned ad bakke for ham efterfølgende, troede sådan set han ville holde fast i det der anderledes rockede noget, som han lavede/sang i "American Idol".
Synes det er lidt træls han er blevet så poppet efter han er blevet kendt, elskede at han var så rocket på en lidt anderledes måde, og troede egentligt også han ville holde sig til den stil og sangstil han havde, men nej, øv øv, synes ellers han er en rigtig godt kunstner.

Her kommer så "Whataya Want From Me", som jeg egentligt synes er ret god:
Og så en af de nye han har lavet, som jeg ikke er specielt vild med:
Håber på et tidspunkt han laver noget af det som han gjorde i "American Idol" det var altså vildt fedt, og passede lige til hans sangstemme, fordi han udforskede hans stemme på et helt andet plan end han gør nu, hvilket jeg synes var langt federe end det pop-halløjsa han laver nu, jeg vil ha' American Idol-Adam Lambert tilbage, vil jeg! ;)
 
Altså nu hvor vi har været nede og låne film igen, min mor og jeg, så skulle vi så se "Rest Stop", men det var 2'eren, hvilket vi ikke havde opdaget. Så vi tøffer endnu en gang ned til Blockbuster for at få fat i 1'eren, men nej den havde de altså ikke! Kunne ikke lade være med at grine, helt seriøst de har 2'eren, men ikke 1'eren? Så nu har vi opgivet at se 2'eren, og ser bare de andre istedet for.
Nå, men så lånte vi da bare 5 premiere film mere, som man kan låne i 7 dage. Denne gange blev det "The Devil's Chair", "Mistet Opkald", "9 1/2 Uge", "Hypnose" & "Dread".


Og så lige en opdatering på hvad vi har fået set indtil videre af de andre vi lånte, sat i rækkefølge efter hvilken vi så først:
"Mum & Dad": Virkelig, virkelig klam! Totalt grænseoverskridende, klam, pervers og mærkelig på sammen tid, en film som man virkelig får det dårligt over. "Shutter": Ikke en film som lever op til de foregående film "The Ring" og "The Grudge" som hun har lavet, men stadigvæk ret klam og uhyggelig! "Dread": Lidt langtrukken i starten, men der går ikke ret lang tid før den begynder at være rigtig god, og slutningen er virkelig scary!

Og så kommer der lige lidt mere på, fordi så bare den sjoveste film i fjernsynet midt om natten, her for nogle dage siden, som helt sikkert fortjener en plads her under film-kategorien!
Picture
"Baby Mama" er nok en af de sjoveste film jeg har set, sad midt om natten mens de andre sov og grinede for mig selv. Geniale skuespiller er med i den, og den er god hele vejen igennem. Man får sig hvertfald et godt grin over den, og helt sikkert en film der er værd at se! :b
 
Altså ikke mig, men min lillebror Rico på 6, har endelig tabt sin første tand! Det er flere måneder siden (nok 4-5 måneder siden!) den begyndte at være løs, og han har bare ikke ville røre den, ja, han er bestemt en mærkelig dreng! Da jeg var mindre nåede min tænder næsten ikke at blive løse før jeg rokkede på dem, og fik min bror til at hive dem ud! Rico derimod ville slet ikke have man rørte ved den og begyndte faktisk og tude over det hvis man gjorde, men så idag kommer han hen og spørger om jeg ville hive den ud for ham, fordi det gjorde ondt, jeg fik lov at pille og rokke en lille'bitte'bitte'smule en 3 gange, og pludselig kommer han hen og siger hans tand er faldet ud :b Han blev helt overlykkelig og skulle ringe til sin far og fortælle det, nu skal den bare under puden i nat så tandfeen kan komme og hente den, hihi.
-Nu skal vi bare vente på den ved siden af belsutter sig for at falde ud, den er nemlig også ENORMT løs!

Og ingen bliver snydt for billeder, for her kommer de!
 
Har set sæson 4 nu, som sluttede igår med en alt for træls slutning! Sådan skulle det jo ikke gå!
-Synes serien er helt fantastisk spændende og bliver simpelthen nødt til at have alle sæsonerne på DVD engang, udover det synes jeg også det er den fedeste serie der nogensinde er blevet lavet, just sayin'! :b
Picture
Serien handler fortalt kort, om en mand som hedder Dexter der lever lidt af et dobbelt liv hvor han slår onde mennesker ihjel, som selv slår ihjel, derudover arbejder han som blodtekniker hos politiet, og ved siden af er han gift med Rita, som han har fået et barn med, udover det har hun selv to børn fra et tidligere ægteskab, som ikke gik særligt godt. Han er bare en perfekt mand og papfar, og super dygtig til hans job, samtidig med, at han er totalt psykopatisk når han slår ihjel! Alt bliver gjort med største omhu, og han efterlader ingen spor, hvilket han har lært af sin adoptivfar (som var politibetjent) da han levede, hvor han slår ihjel efter en bestemt kode. Man tror hele tiden, at nu må han altså snart blive afsløret, men nej, det bliver han altså ikke, alt hvad han gør er tænkt helt ned til den mindste detalje, og det bliver aldrig for mærkeligt eller kedeligt, spændingen stiger og stiger for hvert afsnit man ser! Og så skal det lige pointeres, at hverken hans kollegaer, kone, børn eller familie har den fjerneste idé om Dexter's psykopatiske side!
-Grunden der udløste Dexter's mørke side, er da han var en lille dreng 
så han sin mor blive slået ihjel med en motorsav, hvor hans adoptivfar, som var betjent, fandt Dexter og adopterede ham, og lærte ham så denne "kode" da han blev voksen. Udover det havde hans far faktisk også på det tidspunkt en affære med Dexter's mor, som var meddeler for politiet.

Det var så lige en hurtig opsummering af serien, som 
helt klart er værd at se! Man bliver totalt bidt af serien!
Picture
 
Egentligt synes jeg ikke der er særligt godt musik her for tiden, men disse 4 sange synes jeg til gengæld er rigtig gode, og sådan set de eneste sange jeg lige gider at høre :b
-Her kommer de så, 4 ret nye numre, fra forskellige artister;

Carpark North - Burn it

Robyn - Indestructible

P!nk - Raise Your Glass

Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat

 
Ja, så kom vi til at låne nogle film igen i blockbuster, dog kom vi kun hjem med 5 i denne omgang :b
-Vi lånte "Scar" igen som vi allerede havde set, fordi min mors veninde rigtig gerne ville se den, ellers er de 4 andre nye film vi skal have set inden onsdag, hvor vi skal aflevere dem igen :)
Picture
Her er lige titlerne på dem, og så vil jeg opdatere igen når vi har fået set filmene: Mom & Dad, Shutter, Rest stop & Ondskabens Hotel
-Glæder mig til at få set alle de her 
gyserfilm! :D
 
Så denne på et forum, og har bare ikke kunne få det ud i mit hoved, tror det har lidt at gøre med at jeg muligvis kan have lidt OCD, haha :b

" I år får vi 4 usædvanlige datoer......
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11.
Noget andet usædvanligt.......tag de sidste 2 tal i dit fødselsår
(eks. 1959=59) og læg det sammen med den alder du bliver i år.
Du vil få de samme tal (111)
...............Det er lidt mega skummelt !!!!!
"


Jaa, det er da en smule skummelt! Og hvis man er født mellem 2000-2011, så vil det altså give 11 istedet for 111! :D - jaja, har da regnet hvert årstal med det år de fylder i år, f.eks. min lillebror fylder 7 i år, og er født i 2004, så det vil blive 7+4=11, og min nevø fylder 1 i år og blev født i 2010, altså 1+10=11!! Tjek selv hvis du skulle blive forvirret, for det passer altså! :D

Kan da også give et eksempel på min brors, mors og min egen, for at bevise det vil give 111
-Oliver er født i 1996 og fylder 15 i år : 96+15=111
-Min mor er født i 1971 og fyldte 40 i år : 71+40=111
-Jeg er født i 1994 og fylder 17 i år : 94+17=111
Picture
Altså skummelt er det altså! Ved dog ikke hvor langt man kan gå tilbage før det vil give over 111? 
-Gad vide hvilken mand/dame som har fundet ud af dette, fordi det er jo ikke lige sådan noget man ville sætte sig ned og tænke over, sådan ud af den blå luft og så bare prøve at regne en masse årstal, sammen med den alder et mennesker ville fylde i år 2011. En smule forvirrende? Ja, men interessant og spændende, er det altså :D - det synes jeg ihvertfald.
 
Så fik jeg endelig taget billeder af de tre små ørken-babyer! Godt nok igår, men har først fået taget mig sammen til, at sætte dem ind i dag, har haft lidt at se til, som lige har været i vejen for det :)
-Nå, men så til billederne, de har nu fået øjne, og er i totalt den alder hvor de bare er alt for kære og uimodståelige! 
Tryk på billederne for at gøre dem større

Hvad jeg kan bedømme udfra deres genitaler, vil jeg tro det er to piger og en enkelt dreng, de er simpelthen så skønne! Pigerne har alt for meget krudt i røven til at have tid til, at sidde stille og kæle i min hånd, mens drengen bare er totalt afslappet og elsker at sidde i hånden og blive kælet med - nogengange vil han slet ikke give slip på mine fingre *smelt* ihha, hvis jeg dog bare måtte, så havde jeg beholdt ham, helt hundred, han er bare for dejlig!
 
Har ledt i 5-6 måneder efter en chinchilla pige i helt sort (all dark ebony) til min Mosaico, hvilket har været næsten umuligt! Troede aldrig jeg ville kunne finde en, men så sidder den smukkeste, kæreste lille pige inde på GulogGratis.dk, så vi ringer til dem som har sat annoncen ind, og skal så op og hente hende i slutningen af næste uge - kan slet ikke vente! Hun er simpelthen bare så kær, og så får Mosaico endelig en kæreste han kan være i selskab med, det bliver bare så godt til ham :)

Nå, men her er et billede af hende, venligst lånt inde fra annoncen:
Picture
Ihha, hun er simpelthen bare så skøn! :D
-Har allerede et navn til hende, som min mor valgte, det passer bare så perfekt til hende!
Mary Magdalena, bliver det hendes navn :) - kan slet ikke vente til vi skal op og se hende, glæder mig som et lille barn, tror ventetiden bliver helt ulidelig, men helt klart ventetiden værd :)
 
Som sædvanlig kiggede jeg til mine ørkenrotter idag, og pludselig render der en lille baby-tot rundt i buret, noget jeg slet ikke havde forventet, da det er vildt længe siden de sidst har haft kuld, og troede faktisk de var ved at være for gamle til at få kuld. Men tjekker så hule osv igennem, og kommer frem til tre små velskabte baby-totter med en masse krudt i måsen :D
-Har slet ikke opdaget dem før idag, så mor og far har været dygtige til at gemme dem i deres hule, eller også har jeg bare ikke været ops på, at der kunne være unger. Vil tro de er omkring 2 uger, da de ikke har fået øjne endnu. Vil prøve at tage et billede af dem en af dagene samt tjekke kønnene, og så opdatere med det her på bloggen :)


Lige en god nyhed her midt i det triste, der er bare ikke noget mere kært en baby-ørkenrotter og så i denne alder er de altså bare lidt ekstra kære :b

Kuld - Her vil der også blive opdateret om kuldet når jeg har fået taget billeder af dem, og fået tjekket deres køn, og så ligger deres første kuld også derinde :)