Ikke nok med, at vi ikke kan være i vores hus og vores udlejer ikke gør en skid og bryder ind og får alle mine fisk slået ihjel, så lagde stakkels Anton (kanin) død i buret idag, hold kæft hvor var det hårdt at opdage, og så det at han ikke har vist tegn på sygdomme og mangler og bare har virket helt igennem frisk, glad og som en sund kanin, føler mig en smule skyldig, jeg har slet ikke set nogle tegn, føler jeg har overset et eller andet som slet ikke har vist sig, fatter virkelig ikke hvad han kan have været død af, hold kæft hvor er det hårdt, at miste et medlem af familien. En af verdens skønneste pelstotter er blevet revet fra verdenen alt for  tidligt, han nåede ikke engang at opleve livet...
-Og så midt i alt det triste sider jeg inde på mindesiden og får Anton sat derind, og lavet minder til vores to katte Gyda og My, som ikke har været hjemme i flere måneder, må nok indrømme jeg er en smule deprimeret i øjeblikket...

Anton må du hvile i fred din vidunderlige lille tot, håber du elsker dine vinger og mæsker dig i en masse lækre gulerødder oppe i himlen 
Picture
 
Så er de sidste 5 film blevet set, så dette bliver den sidste post fra denne omgang :)
-Vi fik set en masse gode og mindre gode film, men heldigvis var de fleste rigtig fede og spændende. Hvis jeg skulle vælge en bestemt film, som skulle være den bedste af de 15, ville det helt klart være "Shutter Island"som var den film vi oprindeligt kun skulle hjem med, men så endte med 15 :b - Nå, men her kommer de så, de sidste 5 film;
Picture
#1
Det var svært at vælge mellem "Scar" og "Paranormal Activity", fordi de begge er vildt uhyggelige og klamme, på hver sin måde, men sådan her blev det så til sidst sat i rækkefølge - den første som den bedste, og den sidste som den dårligste;

Scar: virkelig klam hele vejen igennem, man lever sig virkelig ind i den og det er lige før man selv kan mærke hvor ondt torturen er! Paranormal Activity: virkelig uhyggelig, især fordi det skal forestille at være noget der er sket i virkeligheden, en film som helt klart får det til at løbe koldt ned ad ryggen! The Stepfather: sådan en film man bare ved ham der den gode fyr redder det hele i slutningen, men med et twist af noget man ikke havde forventet, med en totalt psykopatisk og klam stedfar! Remember Me: lidt kedelig synes jeg, en film man skal sætte på hvis man bare vil ligge og slappe af og hygge med en film, man ikke rigtig behøver følge med i, for at vide pointen med det hele. Open Window: også en lidt kedelig film, som kan abefales til en stille og rolig hygge aften, hvor man ikke lige orker en indviklet film.
 
Idag bliver verdens dejligste og smukkeste mor 40 år gammel !!!! 
-Her dur sætningen "Fyrre, Fed & Færdig" ikke, men derimod
"Fyrre, Frisk & Frejdig" meget bedre til den person hun er!
Og hun holder sig sgu godt, ligner stadig en på 28, hihi :D
Picture
 
Så har vi set nogle film, andre gode og andre som er mindre gode, har udeladt nogle stykker, fordi de var så dårlige vi kun fik set starten.
-Vi har stadig nogle stykker vi mangler at se, som kommer ind når vi får dem set.

Men her er de så stillet fin i rækkefølge;

Picture
#1
The Uninvited; spændende og klam hele filmen igennem, virkelig en film man ikke kan regne ud, med en virkelige overraskende slutning, som gør filmen vildt fed. Sorte Kugler; filmen har et fedt budskab, samtidig med den er vildt sjov. Rovdyr; virkelig en klam film, med masser af blod og gys, slutningen er dog lidt træls. Kick-Ass; super sjov film, som har lidt samme plot som spiderman, helt klart værd at se. Wind Chill; ret mærkelig og lidt kedelig også, ikke en film jeg gad se igen.
 
Nu har jeg så været syg siden i søndags, hvor jeg startede med at have ondt i halsen, det blev så værre mandag, så kom til læge i tirsdags, hvor jeg fik konstateret halsbetændelse. Jeg havde så ondt i halsen onsdag at jeg næsten ikke kunne synke noget og spiste meget lidt, om onsdagen kunne jeg slet ikke synke noget så jeg måtte nødt til at have en skål jeg kunne spytte i, fedt! Fik så slet ikke noget at spise onsdag, men fik kun to glas juice og to glas vand til at sluge min penicilin med, som næsten er umulige at synke, fordi de er så monster store, ihha altså!
Nå, men nu er jeg ved at være rask, halvvejs igennem min penicilin kur, jeg kan spise og har kun lidt ondt i maven og ryggen samt en smule kvalme, men heldigvis har jeg ikke ondt i min hals mere. Halsbetændelse er nok det værste jeg nogensinde har fejlet! Føj, siger jeg bare!
 
Dagen før nytår sad vi og så, "Shutter Island" pludselig går det i hak midt i det hele og springer en masse over, hvilket er vildt irriterende, så vi tager i blockbuster for at leje den, så vi kan se den færdig.. vi ender så hjem med 15 film ialt! Ups, haha :D
Ja, den ene film efter den anden sprang bare ind i hovedet af os, mig og min mor er
vilde med gyserfilm, og der var så mange så vi kunne slet ikke lade vær, især fordi man kunne leje 5 premiere film i 5 dage og 5 favoritfilm i 7 dage, så 1xPremierefilm og 2xFavoritfilm endte vi hjem med - det var nu det værd, "Shutter Island" er en virkelig fed film med den fedeste slutning! Helt sikkert en jeg vil anbefale alle at se! Indtil videre har vi set 5 film, så vi skal nok nå det skal vi! Eller det vi ihvertfald nødt til :b ..

Indtil videre har vi set disse film:
Picture
#1
Tryk på billederne for at gøre dem større

Har sat dem i rækkefølge efter hvilken jeg synes er bedst;

"Shutter Island" er klart den bedste indtil videre, den fanger en hele vejen igennem og er utrolig spændende, man kan slet ikke vende sig fra den. "Inception" er virkelig fed, men en man bliver nødt til at følge med fra starten af for at forstå den, da den godt kan være lidt indviklet. "Shuttle" har en mega klam slutning og der er  virkelig spænding hele vejen igennem. "Winnie & Karina - The Movie" er hyle morsom, perfekt hvis man mangler et godt grin! "Storage" er virkelig kedelig i starten med halvvejs inde begynder den at blive god, så derfor ender den som den sidste i denne omgang.

-Vil prøve at lægge
opdateringer ind hver gang vi har set en film, så der kommer et overblik og en lille kommentar til hver film vi får set. Hvertfald er disse film gode, hvis man mangler noget nyt at se (:
 
Vil lige ønske et rigtigt Godt nytår! til alle! Håber i får et fantastisk år i 2011! *mangler-en-trut-lyd-så-TRUUUUUT, TRUUT!* :)
Picture
..tænk der allerede er gået et år! Det er ikke til at fatte synes jo lige 2010 startede, kan huske dagen/aftenen som var det igår. Tiden flyver jo afsted inden man når at se sig om. Syntes slet ikke det føltes, som nytår i år, selvom der var fyrværkeri fra alle sider, men det er nok fordi jeg er begyndt at være ældre, at man ikke glæder sig på samme måde, som da man var barn :). 
Var faktisk også mere paranoid overfor nytårskrudt end jeg plejer, især fordi dem vi var hjemme ved fyrede kanonslag af! Dem er jeg virkelig bange for må jeg indrømme blankt, plejer normalt også at hade nytårskrudt, og som lille holdte jeg mig også kun til knaldperler, jaja så vild kan man jo også være ;) By the way, så er heksehyl også noget af det værste der findes!
-Nå, men either way, så var det nu en meget hyggelig aften selvom vi var hjemme ved nogen vi slet ikke har set før og slet ikke kender, så alt andet end nytårskrudtet har været rigtig posetivt!

Slutter af her med et godt nytår til alle igen! Håber alle får et fedt år i år 2011!