Idag fylder vores to dellebamser, Viola og Tut 1 år! Tiden er gået så stærk, tænk de var så små for et år siden, da vores Shar Pei pige, Tian Shi, fødte dem :-) 
Picture
Kun få timer gamle :o) - Tut er 2. øverste, Viola er 2. nederste
Picture
Tut til venstre, Viola til højre
Også et stort tillykke til resten af banden, Core & Olde, som flyttede hjemmefra. 
Her er lige et billede af hver, fra da de var hvalpe;

Film

25/5/2013

0 Comments

 
Ser mange film, men har set to det sidste stykke tid som helt klart fortjener at blive nævnt.
Denne film er så rørende! Den handler om en 17 årig pige med kræft, hun har en liste af ting hun gerne vil opnå inden hun dør, og prøver sammen med sin veninde at få dem udlevet. Jeg tudede i slutningen, virkelig værd at se..

Soundtracket til filmen er mindst ligeså rørende, utrolig smuk sang af Ellie Goulding, hvor udpluk af filmen er med i;

Og så en gammel klassiker, som er en af mine ultimative yndlingsfilm, kan se den om og om igen, har slet ikke tal på hvor mange gange jeg har set den, elsker den!
-The Blue Lagoon.
 
Har haft denne her sang på min playliste i noget tid, men det er først nu jeg sådan rigtigt er begyndt at lytte til den og den er bare helt fantastisk! Kan slet ikke få nok af den nu, og hører den bare på replay hele tiden, den rører mig så meget, virkelig en fantastisk sang og helt vidunderligt lækkert band, de laver den fedeste musik, og så er de oven i købet danskere ;-) ...
 
 
Idag fylder vores vidunderlige bedstefar kat 3 år! Og det helt specielle ved Paul er, at vi har haft ham helt siden han blev født, så vi har oplevet ham hver dag i hele hans liv, hvilket jeg synes der er noget helt specielt og fantastisk ved.
Vi glæder os til mange flere år med vores lækre smækre hankat. Og sikke en god dreng han har været, med sådan et vejr han har givet os! Han fik sin livret idag, nemlig en lille skål havregryn, det elsker han bare.

Han er jo så dejlig, bare se her hvordan han nød sin dag;
Er han ikke bare charmerende? Det synes jeg hvert fald han er :o)