Hun ejer en af de smukkeste sang stemmer jeg længe har hørt! Hun er absolut blevet en af mine yndlings sangere.
-Disse tre sange her under er de som jeg høre mest, utrolig smuk stemme, helt klart værd at lytte til :-)

Denne sang blev hun kendt for. Kan meget bedre lide denne live version af sangen, end den med musik videon!
 
"Girls do not dress for boys. They dress for themselves, and of course each
others, If girls dressed for boys, thed just walk around naked at all times
"
 
Jeg har forsømt bloggen lidt igen, igen. Må se om jeg kan finde ud af at opdatere lidt mere i år, end jeg gjorde sidste år.
Det irritere mig faktisk lidt at jeg ikke har fået opdateret mere end jeg har gjort, fordi jeg bruger lidt bloggen som en personlig kaldender/dagbog over mit eget liv, så jeg kan kigge tilbage og se hvad jeg gjorde der og der, så det er lidt sjovt at kunne sætte dato på de ting man har lavet i løbet af et år :o)
Siden er blevet opdateret lidt med nogle nye sider, fordi jeg har været langsom er det gjort lidt sent, men nu skulle det gerne være på plads, mangler kun lige lidt at få på siden!
Jeg kan forælle at mine chinchilla har fået et kuld i december, som imorgen bliver 2 uger. Vi har fået en ny kat, som egentligt skulle have været en plejekat, men nu er blevet fast, da der først går år, før ejeren har mulighed for at tage ham tilbage. Så velkommen Oskar og de to chinchilla babyer Lucia & Nicola! :-)

Ellers vil jeg slutte indlægget af, med at ønske alle et godt nytår, og håber alle havde et fantastisk år i 2011, og er klar til at starte på et nyt fantastisk år, med en masse nye input!