Seriøst ingen lyv, overskriften holder hvad den lover! ;-) Og så er de sindssyge nemme og simple at lave samtidigt, en ret win win situation! De er lige præcis verdens bedste, fordi de er super sprøde i kanten, men bløde og lækre i midten, og har en dejlig smag af hvordan rigtige pandekager skal smages af!
Og de der skod pandekager man kan købe nede i supermarkedet har intet at sige imod disse, man vil aldrig igen spise dem fra supermarkedet når man først har fået smag for de her ;-)

Ingredienser:

Mel : 375 g
Mælk : 9 dl
Æg : 6 stks
Salt : 3/4 tsk
Fedtstof : 90 g

Fremgangsmåde:

1) Rør mel og mælk til jævning.
2) Pisk æg og salt i.
3) Opvarm fedtstoffet på panden og bland det i dejen.
4) Og så skal de bare bages på en opvarmet pande med fedtstof på.

Ekstra Ingredienser som dessertpandekager:
Evt. citronskal og saft efter behov, det giver dem en dejlig frisk og let smag (her hjemme er det skrællen fra en hel citron, og saften fra en halv)
Vanillesukker efter behov (plejer bare at drysse i, har ikke en specifikt mål)

Tip: Hvis de bruges som dessertpandekage, er de rigtig lækre med flødeskum og nutella i, mange synes det lyder ulækkert, men det er lige indtil de for smagt dem sådan. Virkelig en lækker kombination ;-)

Vi fik dem idag som pandekager med fyld (fars, majs, broccoli og agurk) , og de smager lige godt om man bruger dem som mad- eller dessertpandekage! Og ved denne opskrift bliver der til MANGE pandekager, skal der lige siges ;-)
 
Picture
Tryk på billedet og besøg hendes hjemmeside


Sindssyg fed kunstner jeg fandt frem til via Pinterest. Det er vildt det udtryk hun kan give disse dukker, de ser så virkelige ud! Det er så fascinerende, og utroligt smukt og tankevækkende, i min mening. Hun er så dygtig til det hun kan, jeg er så betaget af disse dukker, og ved ikke helt om jeg synes de til tider kan være en smule skumle. Men så igen, jeg elsker melankolsk kunst, også både i fotografi og billeder, der er bare et eller andet der får mig til at blive helt betaget af det, måske mystikken i det der får tankerne i gang, og får mig til at kunne sidde og kigge billeder igennem af sådanne ting i flere timer, det griber mig helt utroligt - Jeg er gået hen og blevet helt fan af hende her den russisk-canadiske kunstner hvert fald :-)

Her er nogle af mine yndlings af hende;
Tryk på billederne for at se dem i fuld størrelse
Jeg elsker især dem med det triste udtryk, og min yndlings er helt klart hende den blonde med det lange bølgede hår :-)

Og apropos Pinterest, så er det et fantastisk sted at udforske en masse forskellige ting i billeder :-) - Man opretter en profil helt gratis derinde og kan så følge en masse forskellige 'Pinners' så man kan se en masse billeder poppe op i ens newsfeed som passer lige til én. Derudover kan man lave 'Boards' derinde og dele ens billeder op i kategorier, bl.a. dem man har liket af andre, men også uploade sine egne billeder. Jeg har ikke selv helt fundet ud af det med Boards endnu, jeg sidder for det meste bare og kigger og liker billeder :-) 
Jeg poster ikke så mange billeder selv, men er mest derinde for at kigge billeder og følge andre pinners, hvilket jeg kan få flere timer til at gå med, for at det ikke skal være løgn. Men jeg elsker også at kigge billeder og lade mig inspirere der igennem, det får mig til at slappe helt af og forsvinde lidt ind i min egen lille verden, nærmest en slags terapi for mig, hehe :-)
Jeg hedder SiaRenee derinde og hvis man skulle have lyst kan man følge mig igennem dette link, som fører til min profil derinde ->
SiaRenee
 
Jeg hører en del musik, og elsker at sidde og rode Youtube igennem for en masse ikke så kendt, men super fedt og anderledes musik.
Så her er min top 5 sange for tiden, som jeg bare ikke kan få nok af!
1# Denne hørte jeg fra et afsnit af serien "Pretty Little Liars" 
og blev helt bidt af den med det samme.
2# Denne sang er med i filmen "Twilight" men fandt først rigtigt frem til den via en anden blog.
4# Totalt fedt og lækkert nummer, og så er denne version live! Så kan det vidst ikke blive bedre ;-)
3# Eeelsker Lykke Li! Kan slet ikke få nok af hendes musik, så det var svært at vælge kun et af hendes numre.
5# Vores helt egen danske X Factor Amanda! Hun skal nok blive til noget stort, hun har så lækker en stemme! :-)
 
Jeg så et program på Animal Planet om Caribiens øer, og i et kort øjeblik så man dette dyr. Det er nok noget af det sødeste jeg nogensinde har set, hvem kunne ikke elske det fjæs? Helt ærligt, det er da alt for cute! :D
Billederne er venligst lånt fra Google
 
Igår holdt vi påske-hygge-familie-dag, det var egentligt meningen min storebror også skulle komme, men det blev ændret dagen før, men så holdte mine lillebrødre, mor og jeg påske hygge til den helt store guldmedalje! Vi fik flødekartofler, oksemedaljoner og asparges indrullet i bacon til aften. Så lavede jeg en lækker banana cremepie til desert, og senere på aftenen så vi film og hyggede med chips og sodavand, så vi blev mætte! Idag lavede vi så påskejagt for Rico, min yngste bror, hvor han skulle rundt i hele huset for at lede efter påskeæg. 
Normalt holder vi ikke rigtigt sådan noget påske-halløjsa, men i år skulle det så prøves, og det ender nok med at blive en tradition, ingen kan hygge så godt som vi kan, hehe :o)


Vil så lige dele vores påske-aften i billeder også;
Først tog Rico, Angel og jeg en lille gåtur, vejret var ikke så koldt som det har været det sidste lange stykke tid, så den lille madamme kom lige ud og blev luftet;

Familie-påske-hygge når det gøres bedst 

Og så så vi "Hotel Transylvania", en rigtig sjov film, især hvis man godt kan lide en smule plat humor. Vi så den godt nok med dansk tale, men jeg er sikker på den er lige så sjov på engelsk med bl.a. Adam Sandler og Andy Samberg som lægger stemmer til, som jeg personligt selv synes er nogle hyle morsomme skuespillere ;-)
 
Idag fylder vores skønne lille skaldede engel, Angel, 4 år! Allerede, sikke tiden den går, det er jo helt vildt :-)
Og kan hilse fra Angel og sige at hun fylder den med stil! ... Eller noget... sådan ca. hvertfald, bedøm selv ud fra billedet nedenunder, hehe
-Billedet er godt nok ikke taget idag, men for et par dage siden, synes bare det lige var sjovt at dele. Hun er begyndt at sove sådan her hele tiden, men det er jo heller ikke nemt at holde tungen inde, når man mangler en hjørnetand og de fleste af kindtænderne, hehe :o) (det ligger til racen at tabe tænder, så der er ingen sygdom indblandet)
Picture
Tryk på billedet, det fører dig ind til Angel's galleri, hvor du kan se flere billeder som dette :o)

Derudover var jeg ude at gå med Tut i det meget kolde vejr, hvor jeg fik taget lidt billeder. Angel kom desværre ikke med, selvom hun har fødselsdag idag, det er simpelthen for koldt hernede i Sønderjylland, for en lille skaldet tøse'pige :-)
Picture
Tryk på billedet og se flere billeder af Tut fra vores gåtur :-)