Idag er det 28 dage siden Gyda sidst har været hjemme...
-Håbet er begyndt at forsvinde om hun nogensinde kommer tilbage, men har stadig et lille håb om at hun lige pludselig kommer hjem. Tror stadig lidt hun har født og måske først kommer tilbage når de er gamle nok til at klare sig selv. Ellers er der den bange anelse, at hun blevet kørt ned...

Men igen så er Gyda altså en 'surviver' og kan klare alt! Hun er virkelig en selvstændig kat og jeg tror sagtens at hun kan klare, at være ude i det fri i så lang tid og stadig ville overleve, så det er egentlig grunden til jeg har et håb tilbage om, at hun kommer hjem lige pludselig.
Gyda er bestemt heller ikke en kat, som kan lokkes af fremmede, så jeg tror ikke på, at hun bor hos en anden familie.

-Bare hun snart kommer hjem! Det er helt ulideligt ikke at vide om hun kommer hjem eller ej...
Vi savner hende utroligt meget!
 
Idag fylder min far 41 år!
-Mange gange tillykke til dig far! 
 
Killinger:Figaros killinger på 5 stks, bliver 2 måneder idag!
-Hurra og tillykke til dem! :)

Ørkenrotter:
Jensine og Rose er blevet sat sammen idag, de behøvede ikke engang at gå i split! :)
Foreningen mellem de to går fantastisk godt! De hygger sig rigtig sammen nu og Rose modtager masser af nusning og putte hos Jensine :)
-Jensine virker ovenud lykkelig for at have fået en ny veninde, det er helt vildt så aktiv hun er blevet efter lille Rose er flyttet ind til hende og hendes øjne - som var halvlukkede før - er nu vidt åbne og hun ser en hel del sundere ud, allerede nu!
Er simpelthen så lykkelig over at det lykkedes, og så på sådan en god måde! Puha, det lettede, at vide Jensine kunne fungere med en anden lille tot. Det varmer altid godt at se sådan et par lykkelige totter, rigtig hygge sig sammen! :)
 
Da Aurora ikke er dukket op i løbet af idag og igår, må jeg desværre komme til den konklusion, at hun ikke er her mere (er næsten 100% sikker på, at Halte Jalte har taget hende...)
-Er totalt knust, hun var bare en éner, som hendes mor var! Hun er nu blevet tilføjet til mindesiden, hvis man har lyst til at klikke ind og se hendes minde er hun derinde....
:'(
 
Først "Åh nej'eren":
Min ene smukke pige (beholdte to fra A kuldet) Aurora har sluppet ud af buret, låget er gitter så hun har åbenbart kunne slippe ud mellem tremmerne, havde ellers gjort sådan at hun ikke kunne nå derop - hvilket hun så kunne alligevel - fordi det er nu tredje gang hun har gjort det!
-Regner med hun har sluppet ud her i nat og uheldigvis havde jeg Halte Jalte til at sove herinde i nat, så tror måske han har taget hende, men han er nu stadig killing + multihandicappet, så er ikke sikker på at han har taget hende. Har gennemsøgt hele mit 25 m2 store værelse, men det er jo næsten umuligt, at finde et så lille dyr, på så kæmpe et værelse hvor der er gode gemmesteder overalt.
-Og nu går hendes søster Rose helt alene :( Hvis det ender med at jeg ikke finder hende - eller hvis hun er blevet ædt af en handicappet kat - så må jeg sætte Rose sammen med en ny veninde...
Håber virkelig jeg finder hende, hun er bare en éner og mega tam, ligesom hendes mor Tornerose var, som døde da mine små piger kun var 3 uger gamle (hun blev jo ædt af Figaro) :'(
-Føler bare jeg har været så totalt uheldig her på det sidste, jeg må åbenbart ikke have en yndlings ørkenrotte uden den skal rives fra mig :'(

Og så til noget lidt mere 'ikke-så-trist' "Ups'eren:
Jeg har jo fået en ørkenrotte af min mors veninde, da partneren døde og hun ikke rigtig havde interessen mere. Jeg fik at vide det var en han, men så idag - jeg ved ikke hvorfor - tjekkede jeg kønnet hos Jens, hvor det viser sig at "han" er en pige :D
-Så nu må Jens omdøbes til Jensine. Det gode ved dette er, at hvis Aurora - min forsvundne ørkenrotte pige - viser sig at være væk, så kan søsteren Rose komme til at gå med Jensine, så ingen af dem går alene.
Så nu har jeg byttet dem om i deres bure - så Rose er i Jensines bur og omvendt. Så bytter jeg dem om sådan hvor de går i hvert bur i 12 timer, hver for sig i det første stykke tid, så de kan vænne sig til hinanden lugte. Og så vil jeg prøve om nogle dage, at sætte dem sammen, men hvis de ikke kan sammen der, kommer de til at gå i split derefter. Hvis Aurora dukker op - hvilket jeg inderligt håber på - kommer hun også til at bo sammen med Jensine & Rose :)
 
Nu da mine ørkenbebser fylder 8 uger her på søndag, betyder det at der kan være chancer for, at de måske parrer sig med hinanden.
-Så efter snart 2 uger, hvor de ikke har boet hjemme hos mor og far og blevet lidt mere selvstændige, blev de 5 små altså splittet idag (ja, jeg er lidt pylret over det, men det er også synd hvis der kommer indavl idet), så nu bor de 3 drenge for sig selv og de 2 piger er flyttet over i et nyt akvarie. Det ligner en sej penthouse lejlighed alligevel, fordi det står ovenpå hinanden (altså burene).
Håber ikke de kommer til at savne hinanden for meget, men de ser nu ud til at hygge sig alligevel :)
 
Så er deres bur halvfærdigt, hvilket betyder at det ene af burene er indflytningsklar fra igår af :)
-Egentligt skulle Mosaico flytte ind i det færdige bur, men besluttede at flytte ham over i Philuka & Sikka's bur istedet, hvor de så flyttede over i det nye, så jeg nemmere kunne komme til Mosaico :)

Der kommer selvfølgelig billeder ind om ikke så længe, der kommer ikke billeder ind af buret idag, men jeg regner med de kommer ind imorgen. 
-Men idag kommer der billeder ind af Philuka & Sikka og endelig billeder af Mosaico, så følg med på forsiden hvor der står opdateringer på siden, om de er blevet lagt ind :)
 
Var ude at gå med Tian Shi sammen med Rico, så tog ned i skoven - som ligger tæt her på hvor vi bor - for at lede efter My og Gyda, da My før har været væk i lang tid, hvor vi så har fundet ham dernede. Så vi gik og kaldte i lang tid og gik et godt stykke. Da vi så er på vej hjem lyder der pludselig en sjov miaven inde i skoven, som lyder rigtig meget som My. Ganske rigtigt står My midt på stien og galer helt vildt :D Hele vejen hjem skulle han også rigtig snakke, og virkede rigtig glad for at komme hjem.
-Nu står han og spiser, som han aldrig havde fået mad før q: 

Åååhh, hvor er det bare dejligt han er hjemme igen, når han har været væk i en 4-5 dage :)
-Gyda fandt vi desværre ikke :( Håber meget snart på hun kommer hjem igen, for vi savner hende utrolig meget!
 
Ja, som overskriften siger, er Gyda altså ikke vendt hjem endnu, hvor det nu er 14 dage siden hun sidst var her :'(
-Håber hun snart kommer hjem, vi savner hende allesammen utroligt meget her hjemme!

Apropos ikke hjemmevendt kat, så har My altså været væk i en 4-5 dage nu. Men ham er jeg nu ikke så nervøs for, han ved ikke engang han er kastreret, så han er garanteret ude at rende, som så mange andre hankatte :)
 
Ja, som overskriften siger, flyttede tre ørkenbebser fra Kuld A ,altså hjemmefra idag :)
-Valgte at give dem til dyrehandleren i Kolding storcenter (Tufra mener jeg den hedder). Mange mener dog at det er dumt, men denne dyrehandler har jeg kun oplevet gode ting med og de tager sig godt af deres dyr. Buret (akvarie/terrarie) som de tre piger kom i, var der ikke andre ørkenrotter i og der var masser af plads - Så de skal nok få det godt :)