Denne dag har egentligt bare været en slap af dag, for min familie og mins vedkomne. Datoen er måske lidt speciel, vi var bl.a. ude og gå en tur igen ude ved Gråsten Slot, hvor der var et brudepar som fik taget billeder derude. Tror mange blev gift idag pga datoen, det er jo alligevel en lidt sjov en :-) Næste år er det faktisk sidste gang hvor en dato har 3 ens tal i ; 12-12-2012, det er alligevel lidt mærkeligt, bliver spændende at se om verden går under næste år, som det er blevet forudsat af mayerne!

Men det er nu ikke det jeg ville have denne blog-post til at handle om, fordi kaninungerne bliver 4 uger gamle idag! Så er der kun endnu 4 uger til de skal flytte hjemme fra, puha tiden går stærkt! Det bliver rigtig svært at komme af med de nu ret store pjuskede lækre små baby-totter!
Har også optaget en lille video af dem, mens de var ude at hoppe på mit værelse :-)
 
Igår aftes brugte jeg min fødselsdagsgave fra min far (penge) til at tage min mor med i biffen og se Paranormal Activity 3! Vi har allerede set 1'eren som min mor så i biografen da den kom ud, 2'eren og så den mindre kendte japanske efterfølger til 1'eren "Tokyo Night".
Vi er begge sindssyge vilde med at se gysere, tror mest pga det adrenalin kick det giver når man bliver bange, ved det lyder mærkeligt, men ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det :P
Var så spændt på at se den, da det var første gang jeg nogensinde har set en gyser i biografen! Elsker den måde de har lavet filmene på, og når jeg skal se gyser synes jeg helt klart mest det er uhyggeligt når det er om hjemsøgelser, eller i stil med saw.
Havde hørt meget om at denne film ikke skulle være så uhyggelig som de andre, men det vil jeg så ikke melde mig enig i! Synes denne var ligeså sindssyg som de andre, måske lidt til, man bliver hvert fald ikke skuffet af at se den, hvis man holder af gysere som jeg!
Denne gang handler filmen om hvordan det hele startede med den demon som forfølger Katie og hendes søster, vil helt klart anbefale alle som kan tåle en god gyser til at se denne film! :-)
 
Igår var vi hjemme ved min bror Christoffer og besøge ham og hans kæreste Julie samt deres to vidunderlige børn, for første gang siden jul. Det var første gang vi så deres lille pige Amanda som blev født omkring d. 20/07/2011, sikke en guldklump som sin storebror! Tino er blevet vildt stor siden vi sidst så ham, han er både begyndt at snakke og gå, det var helt fantastisk synes jeg, selvom det kun er far, mor og vovov han siger hehe :D De børn er helt fantastiske, og synes Christoffer og Julie gør det fantastisk godt, de er så super dejlige de unger!
-Der skal hvertfald ikke gå så lang tid til vi skal se dem igen, det er helt sikkert!
Tino er bare en rigtig fars dreng, når Christoffer er der duer Julie altså ikke det er simpelthen så sødt! :D Amanda smiler og griner af alt, de er så nemme de to!
Har desværre kun et billede af mig hvor jeg ligner noget der er løgn, hehe, men sad næsten hele tiden med lille Amanda, hun var slet ikke til at holde fingrene fra! Tino var lidt genert i starten, men skal love for han tøede op til sidst, og fik sagt noget vovov, far, mor og vrøn vrøn, hehe. Han var helt vild med sin lille onkel Rico, de legede simpelthen så sødt sammen, og onkel Oliver var vildt sjov til sidst :)
-Håber billederne bliver nydt ligeså meget som jeg nyder at se på dem :o)
 
Idag er Esmeralda og Indiana Jones' unger 3 uger gamle, stort tillykke til de alt for uimodståelige små pelsklumper!
Tryk på billederne for at gøre dem større